Timișorenii din zona stadionului, iritați de nesimținea șoferilor

81

Șoferii și-au făut un obicei de a parca sau chiar a circula pe pista de biciclete din preajma stadionului Dan Păltinișanu. Locuitorii din zonă se plâng de nesimțirea lor și tot mai mulți sesizează Poliția Locală.

Agenții au dat o raită în zona cu probleme și nu a durat mult până când au surprins șoferi care staționau sau mergeau pe pista pentru biciclete.

”Ca urmare a acestor verificări au fost aplicate, în decurs de două zile, un număr de 18 sancțiuni contravenționale conducătorilor auto surprinși încălcând prevederilor OUG 195/2002 pe această linie, cele mai multe fiind pentru pătrunderea cu autovehiculele în zone restricționate. Au fost depistați și conducători auto care au confundat pistele amenajate pentru bicicliști și pietoni cu zone destinate mașinilor”, tranmiste Poliția Locală Timișoara.

Sancțiunile pentru la oprirea și staționarea în locuri nepermise, precum și pentru pătrunderea pe străzi cu accesul interzis sunt de la 290 la 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă.

LĂSAȚI UN MESAJ