Cu gândul la vară! Un ștrand din Timiș a fost reabilitat cu peste două milioane de euro

316

Primăria Lugoj a anunţat că, miercuri, 31 octombrie, a avut loc recepția lucrărilor de la Ștrandul Municipal. Francisc Boldea spune că s-a mai semnat o anexă pentru mici remedieri, dar că nu mai sunt lucrări de executat. Ştrandul se va deschide anul viitor pe 1 mai.

“Da,  mai sunt lucruri de remediat. La terenul de tenis, la terenul de baschet, la unele vestiare, în sensul că mai sunt unele robinete care trebuie verificate pentru că nu au fost folosite de mult timp. Lucrările însă au fost efectuate în totalitate, doar aceste mici remedieri. Mai avem în celălalt proiect cu topoganele, unde mai trebuie adus turnul. Trebuie să facem angajările şi de la 1 mai, anul viitor, ştrandul va funcţiona”, a declarat primarul Francisc Boldea pentru Lugojeanul.ro

Lucrările la ştrandul din Lugoj au fost blocate din 2014, la un an după ce au început. Primăria Lugoj, constructorul Matcon și proiectantul Rheinbrucke, au avut mai multe neînţelegeri legate de plățile făcute în timpul proiectului. Valoarea lucrărilor de reabilitare depășește 2 milioane de euro.

Mai multe imagini pe Lugojeanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ