Timișorenii, deranjați tot mai mult de trepidațiile cauzate de TIR-uri. Ce măsuri a luat Poliția?

261

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au continuat în aceste zile verificările în zona Andreescu – Slavici, unde cetățenii au reclamat faptul că autovehiculele de mare tonaj care circulă pe arterele respective le afectează casele.

După ce săptămâna trecută s-au efectuat verificări și au fost aplicate sancțiuni, în cursul zilei de ieri a fost organizat un nou control, un număr de alți patru conducători auto de vehicule de mare tonaj fiind sancționați conform OUG 195/2002 deoarece au pătruns în zona restricționată cu astfel de mașini.

Tot în cursul zilei de ieri polițiștii locali au mai aplicat un număr de 10 sancțiuni pe aceeași linie în zone precum str. Grigore Alexandrescu, în zona Pieței Mehala, Calea Aradului, cele 14 sancțiuni aplicate în total însumând 18.270 lei.

Acțiunile vor continua periodic, cu precădere în zonele în care cetățenii sesizează disconfortul creat de circulația acestor autovehicule care din cauza trepidațiilor le afectează structura locuințelor.

LĂSAȚI UN MESAJ