Timișoreanul Ioan Timofte, noul director executiv la Boavista Porto! Ce misiune dificilă are

201

Timișoreanul Ioan Timofte este noul director executiv al clubului Boavista Porto, fostul președinte al lui Poli și-a preluat vineri atribuțiile.

Fostul șef al lui ACS Poli a făcut un pas în față în carieră și a fost numit șeful unui club important din Portugalia. Ioan Timofte a fost ”uns” director executiv al lui Boavista Porto, grupare apropiată de acesta datorită perioadei pe care a petrecut-o ca fotbalist.

Informația a fost publicată de site-ul lui Boavista vineri seara, cu mențiunea că Timofte s-a implicat deja în anumite situații ale clubului. Nu cu mult timp în urmă Ioan a condus și destinele lui ACS Poli timp de aproape un an. În prezent Poli nu are un preşedinte de club…

Timofte, acum în vârstă de 48 de ani, a jucat la Boavista Porto între anii 1994-2000, după ce purtase tricoul titratei FC Porto în apogeul carierei sale (1991-1994). A cucerit un titlu de vicecampioană cu formația alb-negrilor. Reîntors în Timișoara, fostul internațional și-a deschis un hotel exact cu numele clubului portughez.

Timofte are dificila misiune de a o scăpat pe Boavista Porto de la retrogradare din prima ligă. Clasată penultima în clasament, trupa alb-negrilor are doar 10 puncte adunate în 16 etape.

sursa: site Boavista

LĂSAȚI UN MESAJ