Timișoreanul care a călătorit fără bani în Europa ne învață cum să ne organizăm o excursie low-cost

228
bogdan budai

Bogdan Budai, timișoreanul care a renunțat la jobul său într-o multinațională pentru a porni în aventura vieții sale, organizează un nou seminar gratuit. Tânărul a călătorit prin Europa fără bani, iar după ce s-a întors le-a povestit celor interesați cum a reușit.

Peste doar cinci zile, Bogdai Budai are de gând să le vorbească timișorenilor despre cum pot să-și organizeze o excursie low-cost reușită. Astfel, va fi organizat un seminar la Ambasada.

Cu puțină pregătire dinainte, un pic de deschidere și voință, dar și cu flexibilitate sunt convins că vei reuși să-ți organizezi ‘tripul’ dorit. Fiind un seminar, vom discuta cazuri și exemple concrete. Vom vorbi despre ce să faci și ce să NU faci când îți organizezi excursia, despre site-uri și metode pe care le poți folosi, dar mai ales CUM să le folosești. Vom discuta ‘tips&tricks’-uri pentru organizarea itinerariului dar și a bagajului – ce e necesar și ce e opțional în rucsac„, scrie Bogdan Budai pe Facebook.

Seminarul „Organizează-ți o excursie low-cost reușită” are loc vineri, 8 aprilie, de la ora 18.00, la Ambasada, în sala de ședințe.

bogdan budai

Citeşte si: Un tânăr îi învaţă pe timişoreni cum să călătorească prin Europa fără bani

LĂSAȚI UN MESAJ