Timișoreanca Brigitte Năstase divorțează de celebrul tenismen Ilie Năstase

6770

Brigitte Năstase se simte dezamăgită cu Ilie Năstase – astfel anunță pe Facebook despărțirea de partenerul de viață.

După cum deja v-aţi dat seama, drumul meu şi al soţului meu se cam desparte pentru că eu am propriile mele probleme, de sănătate, şi nu îmi pot permite să mă mai las pe locul doi…. Alegerea a făcut-o, ca de obicei, el, a postat Brigitte joi seara pe pagina sa de socializare.

Alături, a mai postat o știre mondenă în care Ilie Năstase apare luând cina la un restaurant de lux în compania unei blonde atrăgătoare.

Brigitte Sfăt a şocat pe toată lumea în această vară, atunci când a postat pe pagina sa de socializare un mesaj sfâşietor în care anunţă că medicii i-au descoperit două tumori şi că va fi supusă unei operaţii. În aceeaşi postare, ea şi-a cerut iertare tuturor celor pe care i-a supărat de-a lungul timpului.

De atunci, soţia lui Ilie Năstase a urmat mai multe tratamente pe la Viena. Şi în această perioadă, Brigitte a fost plecată tot în Austria să mai facă unele investigaţii, singură, fără soţul ei. Ilie Năstase a rămas în Bucureşti şi şi-a văzut liniştit de viaţa frumoasă pe care o are.

Zilele trecute, paparazzii WOWbiz.ro l-au suprins pe fostul mare tenismen la un restaurant luxos, în compania unei blonde sexy. La masa lui Ilie Năstase se mai aflau omul de afaceri Dragoş Săvulescu şi partenera acestuia. Deşi nu au avut gesturi tandre, Ilie şi frumoasa blondină au râs tot timpul şi au lăsat impresia că se simt bine unul în compania celuilalt. La finalul serii, Ilie a plecat separat de la restaurant şi a mers direct acasă.

LĂSAȚI UN MESAJ