Timişoara viitorului: depou de transport intermodal. VIDEO

1867

Regia Autonomă de Transport Timişoara ar putea beneficia de un depou intermodal de transport. O firmă privată din Timişoara a întocmit un proiect potrivit căruia depoul de tramvaie din zona Dâmboviţa ar putea deveni un adevărat hub logistic şi de transport în comun.

depou1

Astfel, toate mijloacele de transport din Timişoara, troleibuzul, autobuzul, tramvaiul şi bicicleta, ar urmă să fie concentrate în depoul intermodal şi coordonate de un centru de comandă. Ar urma ca în depoul intermodal să intre şi coordonarea vaporașelor, dar şi a viitoarelor taxiuri electrice.

depou2

„Suntem în secolul XXI, iar personalul care munceşte în cadrul RATT trebuie să devină operatori de funcţiuni de această formă, cu cele cinci servicii de transport în comun: serviciul tramvai, serviciul de troleibuze, autobuze, biciclete, vaporetto, iar în viitorul apropiat taxiuri electrice. Ele pot să devină, şi vor deveni cu adevărat, un serviciu fundamental şi funcţional în urbe! Noi, de aici din urbe, am pus partea noastră de analiză şi studiu, în mod gratuit! Noi ne implicăm, poate este rău poate este bine, noi spunem că este bine !”, transmit proiectanţii. Acum rămâne de văzut ce va face RATT cu proiectul şi când va fi el implementat.

LĂSAȚI UN MESAJ