Timişoara se (re)umple de câini maidanezi? VIDEO

193

În ultimul an, haitele de câini maidanezi de pe străzile Timişoarei nu au mai creat atât de multe probleme ca în trecut. Autorităţile chiar credeau că problema este rezolvată, dar un timişorean s-a întâlnit recent cu o haită şi a postat imaginile surprinse pe Facebook.

 

Haită de câini – 18 mai 2018În timp ce Nicolae Robu se ocupă de ‘agresivitatea’ unor voluntari, revin haitele de câini comunitari în Timișoara. Vedeți aici o haită de 7 câini aflați pe strada Gheorghe Dima, în fața Parcului Botanic.

Fimare din 18 mai 2018.

Publicată de Timișoara – Capitală Europeană a Culturii pe 20 Mai 2018

În filmare se vede cum o ceată de câini se plimbă nestingherită pe strada Gheorghe Dima, în faţa Parcului Botanic.

“În timp ce Nicolae Robu se ocupă de ‘agresivitatea’ unor voluntari, revin haitele de câini comunitari în Timișoara. Vedeți aici o haită de 7 câini aflați pe strada Gheorghe Dima, în fața Parcului Botanic”, a scris timişoreanul în grupul Timişoara – Capitală Europeană a Culturii.

În toamna anului trecut autorităţile au mai fost sesizate că în curtea Şcolii Generale 30 îşi face veacul o haită de câini. Primarul a promis atunci că va lua măsuri. Gestionarea câinilor fără stăpân este în sarcina societăţii Danyflor.

LĂSAȚI UN MESAJ