Multe surprize la ediția de vară a Salonului Industriei Ușoare. Video

191

Nu există schimbare de sezon fără o schimbare serioasă de garderobă. Trebuie să trecem iute de la hainele căptușite, la cele mai ușoare ceare fac față caniculei ce se anunță în curând. Unde poate timișoreanul să găsească cam tot ce-și dorește în materie de veșminte de vară la cele mai corecte prețuri? Evident că la Salonul Industriei Ușoare ce se deschide mâine pentru toți curioșii.

Managerul evenimentului expozițional, d-na Aurora Culea, ne asigură că va fi una din cele mai bogate ediții din lungul șir al acestor Saloane.

Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș găzduiește, în perioada 23 – 27 mai 2018, ediția de vară a SALONULUI INDUSTRIEI UȘOARE, eveniment devenit tradițional în rândul expozițiilor de profil din vestul țării.

Notorietatea de care se bucură evenimentul este conferită de publicul vizitator care a găsit în edițiile precedente ceea ce caută: un bogat sortiment de produse de calitate superioară şi preţuri corecte, acceptabile pentru toate categoriile de cumpărători.

Având în vedere succesul de care se bucură Salonul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, dar nu numai, CCIA Timiș a programat pentru anul acesta cinci ediții.

SALONUL INDUSTRIEI UȘOARE – ediția de vară reunește peste 50 de firme din întreaga țară, în special producători, care vor expune spre vânzare o gamă largă de produse de îmbrăcăminte și încălţăminte de sezon, marochinărie, articole de lenjerie, bijuterii, accesorii. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice, parfumuri și produse naturiste.

Un condiment bine gustat și apreciat la toate edițiile, TÂRGUL DE PRODUSE TRADIȚIONALE își așteaptă vizitatorii cu dulciuri de casă, mezeluri, produse apicole și articole de artizanat.
Expoziţia este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 – 20.00 , iar duminică, între orele 10.00 – 18.00.

Intrarea este liberă pentru oricine vrea să negocieze, achiziționeze sau doar să se documenteze despre ce mai oferă industria ușoară.

LĂSAȚI UN MESAJ