Timișoara se pregătește de un nou protest. Mitingul, în această seară, în Piața Operei

366

Un nou protest este anunțat la Timișoara în această seară, în Piața Operei. Și în alte orașe din țară, adunarea se dă pe Facebook. La protestul din capitala Banatului, organizat de Initiativa Timisoara şi Timișoara Civică, și-au anunțat prezența peste o mie de oameni, alți aproape patru mii manifestându-și interesul pentru evenimentul creat pe Facebook.

,,Evenimentele din ultima vreme ne arată cât de urgent trebuie să fie pentru politicienii zilei să treacă Legile Justiției de Parlament. Sunt disperați! Jocul se poartă de acum pe viață și pe moarte (pe libertate și pe închisoare) pentru ei.

E crucial să ne opunem acestor legi! Ele vor ciunti din integritatea și independența unor instituții fundamentale ale statului român.

Tocmai de aceea, până când ei vor ajunge să-și voteze Marea Evadare în Parlament, e musai ca protestele noastre să tot crească. Strada este ultima opreliște în calea evadării lor!

Duminică ne vedem din nou în Piața Operei pentru a le spune că NOI, CEI MULȚI, VREM JUSTIȚIE, NU CORUPȚIE!”, anunță organizatorii pe rețeaua de socializare.

Așadar, timișorenii sunt așteptați diseara, începând cu ora 19, în fața Operei Naționale.

LĂSAȚI UN MESAJ