Timișoara Saracens a reluat antrenamentele

95

Campioana României la rugby s-a reunit în aceste zile cu gândul la primul joc al anului, cel din 16 ianuarie contând pentru preliminariile Challenge Cup.

Prima vacanță de iarnă a luat sfârșit pentru cea mai bună formație din rugby-ul românesc. Timișoara Saracens RCM UVT a reluat luni pregătirile după cea mai scurtă pauză a ultimilor ani. Motivul unei reuniri atât de rapide îl constituie partida cu Heidelberger RK, ultima din grupa calificării a Challenge Cup, ce va avea loc în 16 ianuarie.

Primele ședințe de pregătire sunt programate în sala de forță din cauza căderilor de zapadă care au afectat terenul de antrenament din Ronaț. Probabil abia în zilele ce urmează Graniger Heikell își va scoate elevii la antrenamente cu balonul oval.

Rugbiștii își vor continua vacanța de iarnă, cu alte câteva zile libere, după confruntarea din Germania ținând cont de faptul că structura sezonului de rugby a fost modificată. Superliga va debuta abia în toamnă, stagiunea este inaugurată de meciurile Cupei României.

Schimbarea anului nu a adus nicio noutate în lotul lui Saracens, antrenorii au la dispoziție jucătorii cu care au încheiat anul 2015. Eventualele veniri sunt așteptate abia din vară și depinde de calificarea în grupele principale din Challenge Cup.

LĂSAȚI UN MESAJ