Timișoara pe harta școlilor de aviație din România-VIDEO

465

Un fost angajat al Aeroportului Utilitar de la Cioca, a pus Timișoara pe harta școlilor de aviație din România. Sătul de problemele prin care a trecut Aeroportul Cioca, Lascu Despot Nicolae s-a încumetat să plece și să înceapă, de la zero, să facă ce știa mai bine, pe cont propriu.

Astfel, întreprinzătorul nostru a început cu un avion utilitar închiriat, pentru ca acum să vorbim desprea cea mai mare bază de aeronave utilitare din România, o școală de aviație, salturi cu parașuta și multe alte evenimente aviatice care-ți dau ocazia să experimentezi senzații tari.

În principal, vedem avioanele cu pricina în agricultură, aplică tratamente de dezinsectie pe cale aeriană, dar așa cum spuneam se pot experimenta senzațiile oferite de saltul cu parașuta indiferent de statut: începător sau posesor al unei licențe.

Plecat de la un avion închiriat, Despot deține acum o flotă formată din 8 aeronave AN2 – care pot fi echipate pentru diverse activități din agricultură sau timp liber (parașutism); 2 aeronave Cessna 152 – pentru zbor individual cât și în cadrul Școlii de Aviație; 1 aeronavă Cessna 172 – pentru zboruri individuale, air taxi, coletărie și alte activități.

LĂSAȚI UN MESAJ