Timișoara, legătură aeriană directă cu încă şapte mari orașe din Europa! VIDEO

102

Cel mai mare transportator aerian low cost din Europa, ”Ryanair”, va opera din noiembrie și de pe Aeroportul Internațional ”Traian Vuia” din Timișoara.

”Ryanair” vine, de la 1 noiembrie, cu şapte noi rute, incluzând două zboruri zilnice către București, o concurență serioasă pentru actualul operator care asigură această legătură, adică ”Tarom”. ”Ryanair”, compania aeriană preferată a europenilor, a anunțat astăzi, 14 Ianuarie, deschiderea bazei cu numărul 78 pe Aeroportul Internațional Timișoara “Traian Vuia”. Baza, căreia ”Ryanair” îi va aloca o aeronavă (o investiție de 100 milioane $), va fi operațională începând cu 1 Noiembrie.

De pe aeroportul bănățean vor fi operate 7 noi rute către Berlin, Bruxelles Charleroi, Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted, Milano Bergamo, dar și o nouă rută catre București cu o frecvență de două zboruri pe zi. Prima bază românească a Ryanair va servi 575,000 de noi clienți pe an, respectiv va susține 430 de locuri de muncă, conectate activităților Aeroportului Internațional Timișoara.

”Noua rută Timișoara – București, disponibilă în curând pentru rezervări, ce va opera cu o frecvență de două zboruri pe zi, va fi alegerea ideală atât pentru călătoriile business, cât și pentru cele de plăcere, și vine în concordanță cu intențiile noastre de creștere a numărului de rute și a traficului, a susținerii locurilor de muncă și a stimulării turismului în România. Pentru următoarele luni, clienții români trebuie să se aștepte și la alte îmbunătățiri asumate în cadrul programului“Always Getting Better”, aici fiind incluse noi interioare ale aeronavelor, noi uniforme pentru membrii echipajului, mai multe rute cu prețuri reduse, totul pentru că Ryanair continuă să ofere mult mai mult decât doar tarife mici” a spus David O’Brien, Chief Commercial Officer, Ryanair.
”Pentru a sărbători noua noastră bază din Timișoara, scoatem la vânzare peste 100,000 de locuri, la tarife începând de la €19.99 pentru călătorii în Noiembrie și Decembrie, și rezervări până la miezul nopții, Marți, 19 Ianuarie. Pentru a nu rata epuizarea locurilor promoționale, clienții sunt invitați să acceseze rapid www.ryanair.com pentru a-și programa viitoarea călătorie” a mai afirmat O’Brien.
Pe de altă parte, Dan Iulian Idolu, Directorul General al Aeroportului Internațional Timișoara, a declarat că “Prezenţa unei companii aeriene precum Ryanair pe Aeroportul Internaţional Timişoara şi introducerea de noi curse aeriene înseamnă noi oportunităţi atât pentru aeroport cât şi pentru cetățenii din regiunea de vest a României. De asemenea, aceasta va avea ca şi consecinţă directă o creştere semnificativă a atractivităţii economice a zonei şi, pentru aeroport, o creştere a numărului de pasageri și a cifrei de afaceri.”

LĂSAȚI UN MESAJ