Timișoara | Laboratorul de analize de la Spitalul de Boli Infecțioase își mărește capacitatea

64

Capacitatea laboratorului de analize a Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara își va mări capacitatea. De asemenea, autoritățile au decis să amenajeze un nou spațiu unde să se efectueze testele pentru detectarea COVID-19.

De asemenea, două firme de salubritate și-au oferit gratuit serviciile pentru spațiile de carantină. „O primă problemă s-a referit la mărirea capăcității laboratorului de analize la la Spitalul Victor Babeș, dar și dotarea unui alt laborator la Spitalul Clinic Municipal, cu sprijinul Universității de Medicină și Farmacie. De asemenea, Direcția de Sănătate Publică căută și alte laboratoare. O altă temă abordată s-a referit la colectarea deșeurilor provenite din centrele de carantinare, fiind găsite două firme care se vor ocupa de aceată problemă Pro Air Clean și Ecolect. Acestea și-au oferit serviciile gratuit, pentru a veni în sprijinul autorităților”, a transmis Prefectura Timiș.

A mai fost operaționalizat încă un număr de telefon al Direcției de Sănătate Publică în cadrul Centrului Județean de Coordonare, care funcționează la sediul ISU. Acest număr de telefon, împreună cu cele două ale ISU, sunt destinate persoanelor aflate în izolare la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ