Timişoara, în topul oraşelor cu cele mai multe comenzi online pentru mâncare

62

Numărul comenzilor online pentru mâncare s-a dublat în luna iunie, comparativ cu începutul anului, topul oraşelor fiind condus de Bucureşti, reiese dintr-o analiză realizată de către o platformă de comenzi online.

Conform datelor centralizate, cele mai comandate preparate pe platforma foodpanda, în primul semestru al anului 2019, au fost preponderent din bucătăria internaţională, iar în topul preferinţelor românilor primele cinci locuri sunt ocupate de burgeri, ciorba de văcuţă, pizza, pacheţelele de primăvară şi plăcinta de vişine.

De asemenea, Bucureştiul se află pe primul loc în clasamentul oraşelor în care s-au realizat cele mai multe comenzi, urmat de Cluj-Napoca şi Timişoara.

În acest context, în primele trei luni ale anului 2019, numărul restaurantelor noi listate pe platformă a crescut, în medie, cu peste 132%, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2018. Numai în luna iunie, numărul restaurantelor este cu aproape 50% mai mare faţă de începutul anului, precizează sursa citată.

1 COMENTARIU

  1. corporatzei leneshi, cu chelie si burtica, care vor papa sub nas, plus un trafic mizerabil de nu-ti mai arde sa iesi la plimbare sau sa dai o fuga sa servesti o masa in oras; nu ca n-ar fi ramas toti mafiotii pe centru cu localuri bleak si preturi astronomice, de cand cu refengshuizarea cimisorii

LĂSAȚI UN MESAJ