Timișoara, din nou în fruntea clasamentului! Despre ce top este vorba!

774

Oradea, Târgu Mureş şi Timişoara se află pe primele trei poziţii în clasamentul oraşelor cu cel mai bun acces la magazine şi restaurante, potrivit unei analize realizate de platforma de imobiliare Storia.ro în colaborare cu agenţia de cercetare D&D Research. Studiul analizează percepţia cetăţenilor asupra accesului la magazine şi restaurante din regiunile, oraşele şi cartierele în care aceştia locuiesc.

Bucureştiul se află pe a şaptea poziţie în clasamentul oraşelor cu cel mai bun acces la magazine şi restaurante.

Bucureşti (inclusiv Ilfov), Banat şi Oltenia sunt cele mai avantajoase trei regiuni din punct de vedere al accesului la magazine şi restaurante.

Nufărul din Oradea, Cartierul Central din Piteşti şi Piaţa Unirii din Bucureşti sunt cele mai avantajoase cartiere în ceea ce priveşte accesul la magazine şi restaurante.

Clasamentul celor mai avantajoase zece oraşe din punct de vedere al accesului la magazine şi restaurante este completat de Târgu Jiu, Drobeta Turnu Severin, Braşov, Bucureşti, Râmnicu Vâlcea, Cluj-Napoca şi Craiova, în ordinea notelor obţinute.

Ultimele poziţii sunt ocupate de Alexandria, Ilfov şi Giurgiu, iar în clasamentul celor mai dezavantajoase zece oraşe din punct de vedere al accesului la restaurante şi magazine se mai află Brăila, Botoşani, Iaşi, Vaslui, Zalău, Buzău, Satu Mare.

În ceea ce priveşte regiunile cu cel mai bun acces la magazine şi restaurante, pe prima poziţie se află Bucureşti (inclusiv Ilfov), urmată de Banat şi Oltenia. Celelalte poziţii sunt ocupate, în ordinea notelor, de Crişana, Transilvania, Maramureş, Muntenia, Dobrogea şi Moldova.

Capitala ocupă a şaptea poziţie în clasamentul oraşelor cu cel mai bun acces la magazine şi restaurante, potrivit celor 42.000 de utilizatori care au evaluat capitala şi cartierele în care locuiesc.

În Timişoara, cele mai avantajoase cartiere din punct de vedere al accesului la magazine şi restaurante sunt Steaua şi Circumvalaţiunii, urmate de Complex Studenţesc, Sagului şi Lipovei.

Sursă: Storia

LĂSAȚI UN MESAJ