8.1 C
Timișoara
duminică 14 aprilie 2024

Timișoara devine „capitala trendurilor”, cu ocazia celui mai strălucitor show de modă din regiune

Sâmbătă, 28 mai, clienții Iulius Mall vor avea parte numai de surprize: vor fi răsfăţaţi cu un show de modă aparte şi vor fi răsplătiți cu premii atractive, cu ocazia evenimentului „Fashion cât vezi cu ochii”.

Be a part of it! Aceasta este invitaţia adresată tuturor clienţilor Iulius Mall, care vor fi recompensaţi cu premii, vineri şi sâmbătă, dacă vor dori să afle mai multe informaţii despre eveniment, de la Centrul Informaţional.

Sâmbătă, de la ora 16.00, orice client Iulius Mall va avea ocazia să „strălucească” pe cel mai lung catwalk din Timişoara. Persoanele din public care vor accepta invitaţia lui Daniel Buzdugan de a defila pe podiumul de 150 metri lungime, vor fi premiate cu vouchere pentru piese vestimentare, produse şi proceduri de înfrumusețare.

De premii vor avea parte şi clienții Iulius Mall care vor crea cele mai reușite ținute, în cadrul concursului „Be fashionable”, desfășurat într-un corner de realitate virtuală. Cu ajutorul unor ochelari speciali, cei care vor să-și testeze talentul de designer vor fi invitaţi să realizeze croiul și coloritul unor piese de îmbrăcăminte virtuale, ale căror imagini printate le vor primi, pentru a le păstra ca amintire.

Clienții Iulius Mall vor avea ocazia să se fotografieze asemeni vedetelor, în decorurile special amenajate, reprezentând evenimente de gală. Imaginile realizate, postate pe Instagram, le vor aduce autorilor lor sacoșe de cumpărături personalizate. Tot sâmbătă, cei care vor face shopping la Iulius Mall, vor fi premiaţi.

Evenimentul „Fashion cât vezi cu ochii” va include şi prezentări de modă ale magazinelor din Iulius Mall, creații ale unor designeri timișoreni și invitați din Serbia, precum și ținutele unicat realizate de studenții Facultății de Arte și Design din Timișoara.

Pasionații de fashion vor avea ocazia să discute cu bloggeri cunoscuți, care le vor împărtăși detalii legate de cel mai potrivit look. Atmosfera va fi completată de muzică bună, pe scena evenimentului fiind programat, în premieră pentru Timișoara, un concert susținut de Sanja Vučić și formația ZAA, reprezentanții Serbiei la Eurovision 2016.

 

 

Alte subiecte :

Pe bulevardul Cetății se va desfășura evenimentul „Străzi pentru Comunitate”

Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara a aprobat închiderea traficului rutier în data de 14.04.2024, pe Bulevardul Cetății, în...

Se reia circulația tramvaiului 6

Din 22 aprilie timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega...

Citește și :