Timișoara cucerește laurii campioanei în futsal!

109

Sezon de vis pentru Informatica Timișoara care a câștigat tot ce se putea în futsalul românesc: titlul, Cupa României și Supercupa! Ultima izbândă s-a concretizat luni seara, când violeții au devenit în premieră campioni ai Ligii 1.

Informatica Timisoara a așteptat trei campionate pentru a pune mâna pe primul trofeu de campioană. A făcut-o la capătul celui de-l treilea sezon, unul de excepție pentru gruparea condusă de Robert Lupu. Pornită cu a treia șansă la titlu în play-off, Informatica le-a scos rând pe rând din luptă pe principalele favorite și a furat trofeul de campioană.

Bănățenii au rezolvat finala în minim de jocuri: 3-0 cu United Galați; două dintre succese fiind obținute lângă Dunăre. Deznodământul s-a produs luni seara, pe parchetul sălii Constantin Jude, când Informatica a realizat cel mai categoric succes al finalei – 5-2. Rakic (2), Felipe, Lupu și Deco au marcat golurile unei victorii clare, în timp ce gălățenii au redus din handicap prin Varela și Cireș.

Prin câștigarea titlului, echipa timișoreană a realizat tripla perfectă în futsalul românesc. În startul stagiunii au câștigat Supercupa României în detrimentul Devei, în această primăvară au triumfat în Cupa României tot în fața hunedorenilor, iar luna mai a adus titlul de campioană.

Și toate aceste performanțe vin într-un an competițional ce nu începuse sub auspicii favorabile. Lipsurile financiare din vara trecută a generat câteva plecări importante de la echipă și s-a vorbit la un moment dat de mutarea echipei în alt oraș…

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.