Timișoara cu semafoarele ,,inteligente” – Oradea liberală cu Aquapark de nivel internațional!

2868

În timp ce primarul Timișoarei ne amăgește de câțiva ani cu ce super-ștranduri are de gând să construiască, dar consideră cunt mai importante semafoarele inteligente, în apropiere de noi, la doar 200 de kilometri, mai precis la Oradea, la început de septembrie se deschide cel mai modern aquapark din Vestul României. Reprezentanții Aquapark-ului Nymphaea din Oradea au anunțat data oficială a deschiderii complexului, pentru data de 10 septembrie.

„După finalizarea verificărilor și optimizarea fluxului vizitatorilor, pentru o experiență de neuitat în cadrul Nymphaea Aquapark Oradea, putem transmite publicului data deschiderii oficiale. Nymphaea Aquapark Oradea va avea deschiderea sâmbătă, 10.09.2016! În perioada următoare, până la deschidere, vor continua testele de anduranță, se va face pregătirea personalului, testarea sistemelor informatice și aprovizionarea cu produse necesare atât zonei wellness cât și unităților de alimentație publică. Îi așteptăm atât pe orădeni cât și pe turiștii veniți din alte localități să se bucure de cel mai modern aquapark începând de sâmbătă,10 septembrie, de la ora 10,00”, au transmis reprezentanții aquapark-ului.aqua 1

Aquapark Nymphaea este unul dintre cele mai moderne din ţară şi se întinde pe 7 hectare. Ştrandul Municipal Oradea s-a transformat într-un aquapark în urma unui proiect de 88,3 milioane de lei. Complexul cuprinde 14 bazine şi 12 tobogane, în mai multe clădiri, un complex multifuncţional, o clădire pentru bazinele acoperite împărţite în trei zone cu specific family, relax şi aventură, precum şi un complex comercial destinat consumatorilor. În incinta spaţiului de agrement vor funcţiona terenuri de sport, zone de agrement, spaţii verzi, precum şi o parcare cu 230 de locuri.

Sursa: romani-buni.info
Sursa foto: Facebook Aquapark Nymphaea Oradea

LĂSAȚI UN MESAJ