Timișoara cu multe șantiere! Atenție la restricții și trasee modificate ale transportului în comun

74

Timișoara este, din nou, împânzită de șantiere. Se lucrează pe multe artere, o parte din ele foarte utilizate de șoferi. Așadar, dacă aveți traseu prin oraș luați în considerare restricțiile.

Cei care nu conduc trebuie să știe că unele mijloace de transport în comun au traseul deviat tot din cauza lucrărilor. Lucrările de pe bulevardul Mihai Viteazu au dat peste cap traseul liniei 8 expres, iar cele de pe Calea Martirilor au impus o nouă rută pentru troleibuzul 15.

Iată artele unde se lucrează, miercuri: Blv. Mihai Viteazul (carosabil + trotuar), Str. C-tin Nottara (trotuar), Pasaj IMAIA, Str.Lorena (carosabil+trotuar), Str. Oglinzilor (carosabil + parcare), str. Torac (carosabil), Str. V.Lucaciu (caosabil+trotuar), Str. Martir Miroslav Todorov (carosabil+trotuar), Str. SebastianIordan (carosabil+trotuar), Aleea Pădurea Verde (carosabil), str. Fratelia (carosabil), Intr.Vişinului (carosabil + trotuar + parcare), Str. Paris (trotuar).

Expres 8 nu mai circulă pe bulevardul Mihai Viteazu până la finalizarea lucrărilor. Când se va întâmpla asta? Nimeni nu știe, pentru că autoritățile nu au anunțat un termen de închidere a șantierului.

Troleibuzul 15 are o rută mai scurtă, de marți, din cauza lucrărilor de pe Calea Martirilor. Astfel, ultima stație este Mareșal Constantine Prezan (fosta Lidia) și nu bucla de la baricadă. Situația se va schimba când lucrările se opresc.

LĂSAȚI UN MESAJ