Timișoara cedează la limită în fața Voluntariului

142

Seria de cinci rezultate pozitive în play-out a lust sfârșit pentru ACS Poli pe terenul lui FC Voluntari. Timișorenii au cedat la limită, scor 1-2, și avantajul față de Chiajna s-a micșorat la două lungimi.

FC Voluntari și ACS Poli Timișoara, două dintre echipele cu serii de rezultate foarte bune în ultimele runde, au deschis vineri seara etapa a 9-a din play-out. Ilfovenii s-au impus cu 2-1 și au luat un important atu în lupta pentru evitarea retrogradării cu 13 puncte deasupra primului loc ce duce în Liga a 2-a. Timișoara nu a fost departe să plece neînvinsă de la Voluntari în ciuda numeroaselor absențe din lot.

Cu improvizațiile lui Ionuț Popa, violeții au reușit o primă repriză foarte bună încheiată în grafic: 1-1. După pauză însă gazdele au reușit un gol rapid și apoi șansele timișorenilor s-au risipit odată cu trecerea timpului. În minutul 75 oaspeții au avut ultima ocazie de a egala, dar incursiunea lui Mailat a fost blocată în ultimul moment de fundașii ilfoveni.

Ionuţ Balaur a deschis scorul în minutul 9 pentru echipa lui Claudiu Niculescu, iar bănăţenii au egalat în minutul 26, după un penalty obținut și transformat de brazilianul Pedro Henrique. Scorul final avea să fie stabilit în minutul 49, prin reușita lui Popadiuc.

ACS Poli rămâne a cincea din play-out, cu 22 de puncte, două peste locul de baraj ocupat de Concordia Chiajna, trupa lui Dan Alexa învingând cu 2-0 pe ASA Târgu Mureș. Concordia este următorul adversar pentru Poli în play-out, într-un joc programat la jumătatea săptămânii viitoare.

ACS Poli: Straton – Neagu, Cânu, Bocșan, Novak – Artean, Soljic – Bărbuț (58 – Mailat), Fucek (82 – Drăghici), Popovici (90 – Bîrnoi) – Pedro Henrique.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.