Poli Timișoara acuză arbitrajul părtinitor în disputa cu Pandurii

180

ACS Poli a pierdut disputa cu Pandurii Târgi Jiu, însă alb-violeții au acuzat greșelile de arbitraj ce au influențat rezultatul. ”Pandurii a primit ajutor din partea arbitrilor”, s-a plâns antrenorul Ionuț Popa.

Violeții au pierdut duminică seara cu 1-3 meciul contra lui Pandurii Târgu Jiu și rămân cu -14 puncte în clasamentul Ligii I. Timișorenii au încasat două goluri controversate și au acuzat un gol anulat pe nedrept dar și un penalti neacordat. Așadar patru situații importante în care ACS Poli a fost nedreptățită de deciziile brigăzii conduse de Iulian Călin.

”Eu îmi pun întrebarea de ce am mai fost invitați în prima ligă. Eu am o vârstă și nu permit așa să își bată unii joc de mine. A fost un 11 metri imaginar, nouă nu ni s-a acordat un gol. Au fost mai multe erori. În aceste condiții și o echipă de județ poate câștiga în fața uneia de Liga 1. Eu nu-mi permit după atâția ani de fotbal să fiu bătaia de joc a unui arbitru. Pandurii a primit un ajutor din partea arbitrilor”, a tunat la final Ionuț Popa.

Reamintim că Pandurii a marcat primul gol în dintr-un ofsaid nesemnalizat prin Țucudean în minutul 31. De asemenea golul doi al oaspeților a fost înscris în minutul 76 dintr-un penalti acordat foarte ușor pentru o ușoară tragere de tricou la marginea careului. ACS Poli a mai contestat anularea golului marcat în minutul 30 pentru un presupus fault în atac, dar și un penalti neacordat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ