Timiș: dezinfectanți, ambalați în tuburi de cremă pentru hemoroizi sau picioare. Ce spun producătorii VIDEO

262
Gelurile dezinfectante primite de oamenii din Sânpetru Mare au fost ambalate în tuburi de cremă pentru tratarea hemoroizilor sau pentru picioare obosite. Asta au descoperit localnicii după ce au desfăcut pachetele primite de la Primărie. Oamenii au observat că ambalajele aveau unele modificări așa că au dezlipit prima etichetă.
Sub acestea erau aletele pe care scria ”gel hemoroidal” sau ”cremă pentru picioare obosite”. Imediat au făcut poze și au filmat produsele și le-au postat pe Facebook. Nu a durat mult până când firma ce a trimis gelurile dezinfectante la Primăria Sânpetru Mare să explice ce s-a întâmplat. Reprezentanții companiei dau asigurări că în tuburi este gel și că recipientele sunt igienice.
”Precizăm că ambalarea gelului igienizant de mâini a fost făcută în regim de urgenţă tocmai pentru răspunde în cel mai scurt timp posibil la nevoia stringentă de produse dezinfectante. Ambalajele utilizate pentru ambalarea versiunii de 75ml provin din stocul intern de ambalaje Dacia Plant, neutilizate, goale și sterile şi care au permis ambalarea în condiţii de maximă igienă a gelului de mâini. Este vorba doar de prima tranşă de ambalaje de 75ml, pentru care s-a luat decizia de reetichetare cu scopul de a grăbi livrarea produselor şi a devansa cu minim două luni livrările.
Datorita pandemiei si efectelor ei avand drept consecinta inchideri de granite, limitari de circulatie, inchiderea unor activitati economice diverse pe tot teritoriul Europei, furnizorul nostru de tuburi pentru creme/geluri, care este din Polonia, nu a putut onora comanda de tuburi de crema in timp util, termenul de livrare oferit fiind foarte lung – ne oferea termene de livrare intre 2 si 4 luni – situatie in care punerea pe piata a gelului igienizant nu isi mai indeplinea scopul si nici caracterul urgent. Următoarele tranşe de gel sunt ambalate în noile flacoane, special create pentru „Gel igienizant pentru mâini cu argint coloidal”. Precizăm că etichetarea produsului „Dacoderm – Gel igienizant pentru mâini cu argint coloidal” dispune de toate informaţiile necesare oricărui produs realizat de Dacia Plant, de la ingrediente, dată de expirare, mod de utilizare, număr de lot, etc. Toate ambalajele folosite sunt noi, igienice şi adaptate perfect noului gel igienizant pentru mâini”, este răspunsul companiei.
Oamenii din Sânpetru Mare au primit de la autorități pachete cu câte două maști de protecție și un tub de gel dezinfectant.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ