Ţigări de contrabandă confiscate de poliţişti de frontieră

128

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova-Veche – I.T.P.F. Timişoara au descoperit şi confiscat 2.090 pachete de ţigări de contrabandă, pe care un cetăţean român le transporta cu autoturismul propriu.

În data de 09.02.2016, în jurul orei 17.30, un echipaj al poliţiştilor de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova-Veche, aflat în misiune pe DN 57 pe raza localităţii de frontieră Moldova-Veche, a oprit în trafic pentru control un autoturism marca Volkswagen Polo, condus de un cetăţean român, în vârstă de 45 de ani, domiciliat în judeţul Caraş-Severin.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit pe bancheta maşinii cantitatea de 2.090 de pachete de ţigări marca Marble şi Ashima, netimbrate, pentru care bărbatul nu avea documente de provenienţă.

Acesta a declarat că a gasit ţigările pe câmp şi intenţiona să le predea autorităţilor.

Ţigările în valoare de 20.900 de lei au fost ridicate în vederea confiscării, în cauză poliţiştii de frontieră efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

LĂSAȚI UN MESAJ