22 C
Timișoara
miercuri 12 iunie 2024

The Voice of Children! Asculta acest colind – VIDEO

Evenimentul „The Voice of Children”! O mie de elevi din România vor cânta un colind, în sincron live cu elevi din opt ţări de pe tot globul – ascultă melodia!

„The Voice of Children” răsună joi, 10 decembrie 2015, la ora 19:00, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca. Aici vor intra pe scenă peste 1.000 de copii de la 26 de şcoli clujene, alături de alţi 200 de elevi din opt ţări, din toate colţurile lumii — India, SUA, Columbia, China, Finlanda, Macedonia, Spania, Marea Britanie. Împreună, vor cânta în sincron live, pe cinci voci, cover-ul special, sub motto-ul „Make a better world with our children, for our children”.

„The Voice of Children”: de ce cântecul „That’s Christmas to me”, al celebrei trupe a cappella Pentatonix?

Evenimentul „The Voice of Children” este organizat de Transylvania College la iniţiativa Claudiei Anamaria Eli, profesor în cadrul şcolii. Ea a ales cântecul „That’s Christmas to me”, al celebrei trupe a cappella Pentatonix, pentru a transmite într-un mod inedit mesajul că orice băiat şi orice fată din această lume are o voce, care, dacă se face auzită, poate dărui tuturor speranţă, inspiraţie şi pace.

Copii de toate etniile, religiile şi culturile vor fi alături de copiii români în direct, iar publicul clujean îi va putea vedea prin intermediul celor două monitoare care vor flanca scena din cadrul Târgului de Crăciun din Cluj-Npoca.

Alături de ei vor fi prezenţi artişti precum Alexandra Ungureanu, Laura Bobb, „Remakers’, Lucreţiu Nedelea şi Octavian Băieş, „Hazard”, Dudu Isabel, „Seven”, Călin Cozma – bariton, colaborator la Opera din Berlin şi la Opera Naţională Romană Cluj-Napoca.

https://www.youtube.com/watch?v=wihmWiIKvW8

Proiectul face parte din evenimentele legate de „2015 Cluj Capitală Europeană a Tineretului”. De asemenea, „The Voice of Children” este o continuare a eforturilor profesorului Anamaria Eli de a implica cât mai mulţi copii în proiecte educative creative. Prima iniţiativă în acest sens a fost proiectul „Cups Song”, cu Alexandra Ungureanu, al cărui videoclip se apropie de un milion de vizualizări pe Youtube.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :