The CAD Knights Rise – o nouă ediție a cursului de vară marca BEST, revine în Timișoara

78

BEST Timișoara revine cu încă un curs de vară dedicat proiectării în CAD, pentru al treilea an la rând. Studenți veniți din 16 țări europene, cât și din Canada își vor aprofunda cunoștințele în programul CATIA V5.

Evenimentul constă atât într-o parte academică ce pune accentul pe munca practică realizată la workshop-uri și laboratoare, cât și într-o parte socială, prin care participanții vor avea ocazia să descopere Timișoara, bucurându-se de o experiență interculturală de neuitat datorită diverselor activități la care vor participa.

„Pentru a reuși să ne îndeplinim toate obiectivele și să organizăm un curs de succes, suntem în căutare de tineri voluntari locali, care să fie dornici să ne dea o mână de ajutor cu gestionarea logisticii și organizarea activităților sociale. Aceștia vor avea oportunitatea să cunoască studenți din diferite părți ale lumii, să afle despre cultura și obiceiurile acestora, să savureze delicii tradiționale pregătite de participanți, dar și să își exerseze limba engleză”, susțin organizatorii.

Perioada în care se desfășoară evenimentul este 21 – 27 iulie. Pentru mai multe informații și formularul de înscriere, puteți accesa site-ul sc.besttm.ro

BEST, Board of European Students of Technology, este o organizaţie apolitică, non-profit, prezentă în 96 de universități din 34 de țări europene. BEST Timișoara a fost fondată în anul 1991, iar în cei 28 de ani de la înființare aceasta și-a îndeplinit cu succes misiunea de a ajuta studenții să se dezvolte prin facilitarea interacțiunii cu universitățile și companiile partenere, dar și prin prisma oportunităților educaționale oferite, atât pe plan local, național, dar și internațional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.