2.1 C
Timișoara
duminică 3 martie 2024

Teza de doctorat a unui ministru verificată pentru plagiat, vezi ce universitate i-a acordat titlul

Teza de doctorat a actualului ministru al sănătății, Florian Bodog, este verificată pentru plagiat de către CNATDCU.

Anunțul este făcut chiar de către jurnalistul Emilia Șercan pe contul său de Facebook. ”Tocmai a fost inregistrata la CNATDCU sesizarea care vizeaza tezele de doctorat plagiate ale lui Serban Nicolae si Florian Bodog. In textul sesizarii, autorul, Cristian Dogaru, scrie asa:
„Țin să precizez că meritul colectării dovezilor plagiatului aparține unor jurnaliști de investigație. Tezele de doctorat ale subnumiților au fost analizate în urma unor anchete de presă, iar rezultatele oferă dovezi incontestabile cum că numitele lucrări ar fi fost plagiate în mod masiv”.

Ministrul Florian Bodog a primit titlul de doctor în urma unui examen al Universității de Vest din Timișoara. Titlul lucrării este ”Managementul și marketingul unităților sanitare”.

Alte subiecte :

Un lider politic local influent vrea să urgenteze demolarea arenei Dan Păltinișanu

Una dintre soluțiile găsite pentru accelerarea proiectului de construcție viitorului stadion este aceea de comasare a demolării actualei arene cu licitația pentru noua construcție. Social-democratul...

Restricții de circulație în vederea realizării lucrărilor de reabilitare a rețelei de alimentare cu apă și canalizare

Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara a aprobat restricționarea traficului rutier, etapizat, în perioada 04.03.2024-23.03.2024, în zona intersecției Bdul. Take Ionescu –...

Citește și :