Terenul fabricii Elba de pe strada Gării, ofertă de cumpărare de 12 milioane de euro

71

Compania Elba este la un pas să vândă terenul unde a avut o parte din fabrică, de pe strada Gării. Ofertantul este dispus să plătească peste 12 milioane de euro pentru suprafața de 56.000 de metri pătrați.

„Consiliul de Administraţie al societăţii a făcut demersuri pentru vânzarea terenului din Strada Gării şi am primit o ofertă pe care o considerăm acceptabilă şi pe care o supunem aprobării acţionarilor. Suprafaţa terenului este de aproximativ 56.000 mp, (…) şi cuprinde inclusiv drumul de acces. Preţul este de 12,5 milioane de euro şi se va plăti după obţinerea aprobării PUZ-ului şi a autorizaţiei de construire pentru prima parte a construcţiei. Ca timp, se estimează un interval de maximum un an şi jumătate. Cumpărătorul este un investitor imobiliar şi doreşte să se menţină confidenţialitatea privind denumirea sa până la momentul întocmirii documentelor publice aferente procedurilor administrative”, se arată în documentul Consiliului de Administraţie al societăţii Elba, potrivit Ziarul Financiar.

Elba și-a mutat activitatea în Parcul Industrial Freidorf și a scos la vânzare terenul de pe strada Gării încă din 2013. O problemă rămâne însă, pentru că pe această parcel sunt instalate linii de tramvai, iar STPT încă le folosesc. Așadar, rămâne d evăzut ce se va întâmpla cu șinele odată ce terenul va fi vândut.

LĂSAȚI UN MESAJ