Teren de fotbal la Colonada din Buziaș FOTO

131

Este cunoscută energia și hotărârea pe care o pun tinerii în tot ce fac. Dar parcă uneori excesul de zel strică. Ce s-au gândit un grup de tineri din Buziaș dornici de mișcare. Au făcut rost de o minge și au pus de o miuță plină de elan și hotărâre.

Până aici nu ar fi nimic rău. Dar mare a fost mirarea celor ce au descoperit urmările faptelor celor 11 „sportivi” ce au vârstele cuprinse între 15 și 22 de ani. De fapt nu sunt deloc sportivi ci simpli derbedei ce au trecut la vandalizarea orașului.

Terenul de joc improvizat a fost chiar în interiorul Colonadei din parc ce este mândria celor din localitatea stațiune. Au fost multe bucăți de lemn rupte și dizlocate din locul lor. Trebuie menționat că nu a trecut mult timp de când colonada din parc a fost renovată cu mari eforturi și cu o însemnată cheltuială de fonduri pentru a o aduce la forma ce a avut-o cu un secol în urmă.

Potrivit celor spuse de primarul Sorin Munteanu pe pagina sa de socializare, lucrurile nu vor rămâne așa. Pe numele lor se va face plangere penală și se vor începe demersurile pentru recuperarea prejudiciului. Va trebui dat un exemplu serios pentru cei ce ar mai fi dispuși să distrugă bunurile comunității.

LĂSAȚI UN MESAJ