Tentativă de viol în plină stradă în Timişoara! Cine este agresorul

1500

Un bărbat din Timișoara a tăbărât pe o tânără în plină stradă, la intersecția dintre șoseaua Lidia și Calea Girocului. Acesta a acostat-o pe tânăra în vârstă de 19 ani, a imobilizat-o și a vrut s-o violeze chiar acolo. 

Agresorul a fost oprit din tentativa lui de un grup de tineri, a informat tion.ro. Un tânăr care ieșise dintr-un bar a observat scena și s-a întors la prietenii lui, cărora le-a spus că un bărbat încearcă să violeze o fată în plină stradă.

Fata, scăpată de tineri din mâinile agresorului, s-a refugiart în barul respectiv până când au venit polițiștii și ambulanța. Cei care l-au prins pe agresor au dezvăluit că acesta și-a motivat gestul prin faptul că „luase legale” și nu mai știa ce face.

Potrivit reprezentanților IPJ Timiș, polițiștii au înregistrat un dosar penal pentru loviri și alte violențe. Acesta este modul standard în care se înregistrează astfel de incidente, având în vedere că agresorul nu a reușit să își ducă prea departe planul său.

Agresorul este cunoscut de oamenii legii ca fiind un individ cu probleme psihice. Cercetările continuă cu individul în stare de libertate.

sursa: libertatea

LĂSAȚI UN MESAJ