Tensiuni și acuzații în înfrângerea lui Poli cu CSM-ul bucureștean

82

Înfrângere la două goluri pentru handbaliștii timișoreni în cea de-a treia deplasare a campionatului, 21-23 cu CSM București, însă Poli s-a plâns din nou de arbitrajul potrivnic de care au avut parte.

Pentru a doua deplasare la rând Poli acuză că arbitrajul a influențat rezultatul partidei. După episodul de la Constanța în care studenții s-au ales doar cu o remiză, sâmbătă a urmat o nouă partidă cu mulți nervi, în fieful lui CSM București. De data aceasta cei mai buni arbitri români, perechea Din-Dinu, au dictat decizii împotriva lui Poli în finalul unui joc încheiat 23-21. La una dintre acestea, banca timișorenilor a intenționat să se retragă de pe teren!

”Din păcate pentru noi, astăzi oricine ar fi jucat contra CSM-ului, chiar și Barcelona, ar fi pierdut. Nu e corect ce s-a întâmplat, mai ales că nu e prima dată când avem parte de acest tratament. Am primit numeroase mesaje, care mi-au dat dreptate că și la Constanța trebuia să primim 7 metri la ultima fază. Acum pățim la fel și cu CSM. Nu e prima dată când pierdem în acest mod la CSM București, ne aducem aminte și de ultima fază de anul trecut… Îmi felicit jucătorii, pentru că au luptat la maximum și au crezut că pot fi tratați în mod egal la capitolul arbitraj!” a acuzat principalul lui Poli, Pero Milosevic.

Oficialii lui Poli acuză maniera de arbitraj din ultimele 10 minute, când au fost dictate patru eliminări, unele nejustificate, și o aruncare de la 7 metri  împotriva violeților. În plus, bănățenii se plâng că toate deplasările din ultimii ani cu CSM București au avut o desfășurări tensionate.

Principal marcator al Politehnicii a fost Alin Șania cu 6 goluri. L-au secondat la goluri marcate: Fenici 4, Marjanovic 3, Orbovic 3, Krsto Milosevic 2, Hrimiuc 1, Cîmpan 1, Lasica 1.

Pentru SCM Politehnica urmează la mijlocul săptămânii viitoare o nouă partidă în deplasare, la Chiajna, cu Steaua București.

De notat că pe banca CSM-ului a debutat chiar la acest meci timișoreanul Vlad Caba, un antrenor liber de contract după despărțirea din primăvară de HC Odorhei.

LĂSAȚI UN MESAJ