Tenismena Mădălina Pauliuc va juca la ASD Quattro Mori Cagliari, Italia – VIDEO

318

Jucătoare de tenis de masă Mădălina Pauliuc, de la ACS Dumbrăviţa, va juca din această toamnă, împreună cu fiica ei, Alesia, la ASD Quattro Mori Cagliari, Italia. Jucătoarea a fost de mai mult timp urmărită de către italieni, propunândui-se un contract de un an de zile în Sardinia, la ASD Quattro Mori Cagliari. Cei de la ASD mai au printre jucătoare şi o chinezoaică, dar şi o italiancă din peninsulă.

Mădălina va pleca spre Italia împreună cu fetiţa ei Alesia, tenismenă şi ea, care va juca atât la echipă cât şi la individual, la categoria ei de vârstă, inclusiv la alte categorii superioare, nivelul de acolo fiind mult mai scăzut decât în România.

„Eu voi juca în prima echipă, cu posibilitatea de a merge mai departe şi la anul în primele patru, dar şi cu posibilitatea de prelungire a contractului daca echipa se menţine în superliga Italiei.

Ei ştiau despre mine, chiar înainte de a pleca în cantonament au fost discuţii cu domna Nicoleta, ei având nevoie de o jucătoare, şi s-a întâmplat să fiu chiar eu, acolo m-au urmărit cum joc, stilul meu defensiv, eu între timp am semnat cu o echipă din serbia (Vârșeț). Am vorbit cu ei, am jucat acolo 7 ani şi mi-a plăcut, am vorbit cu Andreea să meargă ea la Vârșeț, şi în felul acesta s-a făcut transferul cu Italia. Pentru Dumbrăviţa, acest an nu va fi unul uşor, dar ne vom lupta aşa cum am făcut-o şi până acum, chiar până în finală, chiar cu Iaşiul am avut un meci câştigat la setaveraj”, a spus Mădălina Paulic.

LĂSAȚI UN MESAJ