Te pui cu… Dan Negru? Timișoreanul a ajuns la cota 46…

250

Dan Cristian Negru. Îndrăgita vedetă de la Antena 1 s-a născut la Timișoara, pe 23 februarie 1971.

A absolvit Liceul Economic din Timișoara, apoi a urmat cursurile Facultății de Drept și ale Facultății de Jurnalistica unde și-a luat licența. Puțină lume știe că înainte de a ajunge în televiziune, a lucrat un an de zile la spitalul „Victor Babeș”, unde a ținut contabilitatea.

Timișoreanul nostru și-a început cariera la Radio Timișoara în 1991, apoi a activat la TVR Timișoara în 1994. Din 1999 este moderator tv la Antena 1. Este cunoscut datorită revelioanelor televizate timp de foarte mulți ani, dar și a unor showuri de mare audiență ca „Next Star”, „Plasa de stele”, „Te pui cu blondele?”, „Demascarea”, „Ciao Darwin”, „Ziua Judecății” , „Academia Vedetelor”, „Genialii”, „Money Drop”, etc.

Dan Negru 3

Și tot Dan Negru, deține performanța de a fi singurul moderator de televiziune care a prezentat 16 ani consecutiv revelioane televizate lider de audiență în piața tv. Scenarist și prezentator.

Este căsătorit cu Codruța și are doi copii: Dara și Bogdan.

Dan Negru 1

Sunt foarte multe lucruri de povestit despre Dan Negru, un bun coleg, pe care-l cunosc personal de când lucram la Radio Timișoara, însă nu ne-ar fi suficient spațiul.

Cea mai mare calitatea pe care o apreciez la Dănuț este că Bucureștiul nu l-a schimbat. A rămas același om pe care-l știu. Iubește necondiționat Timișoara, Banatul și oamenii de aici. De câte ori ne întâlnim pe acasă stăm la povești chiar dacă poate nu avem timpul necesar.

La mulți ani Dane!

LĂSAȚI UN MESAJ