Tatăl elevei căreia profesorul din Lugoj i-a făcut avansuri sexuale: „I-a spus că vrea să-i ofere o viață fericită pe termen lung”. Ce a pățit dascălul

995

Vești proaste pentru Dan Deliu, profesor de Tehnologia Informației și a Comunicațiilor la Școala Generală Nr. 6 din Lugoj, pe numele căruia a fost depusă o plângere penală.

Tatăl unei eleve de 14 ani îl acuză că i-a făcut avansuri sexuale fiicei sale pentru a-i oferi note mai bune. Părintele are și dovezi în acest sens, astfel că o înregistrare audio pe care se aude cum dascălul îi face astfel de propuneri fiicei sale a fost depusă la poliție.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Timiș au comunicat, în această dimineață, faptul că profesorul nu mai are voie să predea timp de 30 de zile, fiind suspendat din activitate.

Cetățeanul.ro a reușit să vorbească, astăzi, cu tatăl fetei căreia profesorul i-a făcut avansuri sexuale, iar declarațiile sunt de-a dreptul incredibile. „În urma ascultării înregistrării audio efectuată de către fiica mea, au reieșit niște cuvint jignitoare pe care nu le pot relata, îmi este mie rușine. În minunea de înregistrare se aude cum domnul profesor vrea să ofere o viață fericită unei fete de 14 ani pe termen lung, nu pe termen scurt. Nu a fost prima dată când a efectuat tentative de acostare, dar fiica mea nu a reușit să-l înregistreze, problema este mai veche”, a povestit părintele.

Tatăl elevei a mai precizat că, aseară, dascălul l-a căutat pentru a-i solicita să-și retragă plângerea depusă la poliție și la școală pe motiv că îi distruge cariera de profesor, în schimbul unei sume de bani. Părintele a refuzat oferta. „Aștept ca instituțiile abilitate să-și facă datoria. Acest domn profesor este o rușine. Eu mi-am făcut datoria, îmi pun toată speranța că se va face dreptate”, a conchis tatăl elevei.

LĂSAȚI UN MESAJ