Târgul de Crăciun din Timișoara, ocazie de făcut bani la negru pentru unii ”comercianți”

125

Unii comercianți de ocazie de abia așteaptă să găsească un loc unde să facă bani la negru. Este și cazul a 6 vânzători veniți tocmai din Ploiești pentru a scăpa de marfă la Târgul de Crăciun din Timișoara. Nu au scăpat însă de oamenii legii.

Încă de la deschiderea târgului, polițiștii locali au început să patruleze în centrul orașului și să verifice actele comercianților. Nu a durat mult până când i-au descoperit pe cei aflați ilegal în zonă.

”În cadrul patrulărilor efectuate de la deschiderea târgului, s-a constatat că printre comercianții care dețin toate autorizațiile necesare desfășurării în condiții legale a evenimentului, s-au aciuit și vânzători ambulanți care nu dețin niciun fel de aviz necesar și fac concurență neloială celor cu acte în regulă. Astfel, au fost depistate 6 persoane din Ploiești care vindeau baloane cu led fără a avea autorizație, motiv pentru care au fost aplicate un număr de 10 sancțiuni contravenționale, conform Legii 12/1990, în valoare de 5300 lei, 48 de astfel de obiecte comercializate fiind ridicate în vederea confiscării”, a transmis Poliția Locală Timișoara.

Astfel de acțiuni vor continua pe toată durata Târgului de Crăciun. Aici au dreptul să vândă tot felul de obiecte numai comercianții autorizați în prealabil de autorități.

LĂSAȚI UN MESAJ