14.1 C
Timișoara
vineri 24 mai 2024

Târg caritabil pentru bolnavii de cancer din Timișoara. Din donații vor fi achiziționate scaune de tratament pentru ambulatorul unui cunoscut spital bănățean

Un târg caritabil va avea loc în acest weekend, la Timișoara. În grădina Centrului „Printre Curcubee”, atât copiii cât și părinții se pot bucura de activități creative, dulciuri produse de paște și pot salva, în același timp, o viață. Târgul se va desfășura sâmbătă, 13 aprilie.

Târgul este organizat în colaborare cu Casa de Lângă Spital, un centru din Oradea care găzduiește bolnavi de Cancer din toată țara. „În trecut, am lucrat ca voluntar în tabere cu copiii bolnavi. Atunci când auzi de la un copil de nouă ani: «Doamna, mi-a trecut viața prin fața ochilor», te cam cutremuri”, mărturisește Oana Polifronie, organizatoarea târgului.

Banii câștigați în cadrul târgului vor ajunge la copiii, dar și adulții bolnavi de cancer din Timișoara și din Oradea. Organizatoarea evenimentului și-a propus ca, din banii strânși să cumpere scaune de tratament pentru ambulatorul Secției Oncologice a Policlinicii III din cadrul Spitalului Municipal din Timișoara.

Cu de toate pentru toți

În cadrul târgului caritabil se vor vinde de la ornamente de Paște realizate de copii, până la dulciuri sau prăjituri sau cosmetice. Vor fi organizate diverse jocuri pentru cei mici, dar și alte ateliere interactive, cum ar fi cel de robotică sau de fotografie.

În cadrul târgului vor fi, de asemenea scoase la licitație fotografii din Valea Almăjului și Banatul Montan, realizate de Nicolae Șușara și Claudiu Vatau. Fotografiile imortalizează imagini din banatul montan realizate de fotografi locali, cu cele mai cunoscute obiective din Timiș și Caraș-Severin.

 

Sursă foto: Arad Events.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :