Tandemul Bojin – Răducanu pariază pe sănătate-VIDEO

496

Pe principiul conform căruia ”buturuga mică răstoarnă carul mare” președintele administrației județene, Titu Bojin împreună cu președintele UNPR Timiș, parlamentarul Ion Răducanu mizează pe capitolul sănătate atunci când vine vorba de locuitorii din Timiș.

Ion Răducanu se plânge de lipsa unui spital regional oncologic la Timișoara, atât de promis de toate administrațiile locale sau județene, care nu se concretizează încă deși există peste 15.000 de bolnavi de cancer doar în județul Timiș.
Pe de altă parte, președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, care candidează pentru un nou mandat pe listele UNPR, pune și el un pariu pe sănătate, ca obiectiv principal, pentru administrația pe care o conduce din 2012 și până în prezent. ”De 4 ani, de când sunt președintele Consiliului Județean Timiș, am reușit să aloc atâția bani pentru unitățile sanitare subordonate, încât acestea să nu ducă lipsă de nimic: nici de materiale sanitare nici de personal. Din păcate, constat că toți managerii care s-au perindat la Conducerea Spitalului Județean Timișoara de pildă nu au fost în stare să cheltuiască banii din buget, începând cu Florin Bârsășteanu și terminând cu actualul manager, doctorul Marius Craina.” spune Titu Bojin în privința banilor alocați și necheltuiți de spitalele din subordinea Consiliui Județean Timiș.unpr raducanu bojin_27
Am asigurat în scimb finanțarea pentru mutarea Spitalului de Psihiatrie din Timișoara în spațiul de la Giroc unde înainte exita o unitate militară. În total vorbim despre 3 milioane și jumătate de euro, fonduri suficiente pentru ca spitalul să poată funcționa în condiții optime, în noua locație” mai adaugă Titu Bojin.
Vă reamintim că actualul președinte al administrație județene, Titu Bojin, a fost exclus din PSD Timiș, al cărui membru fondator era. Bojin candidează acum pentru un nou mandat de consilier județean de listele UNPR și mizează pe faptul că va prinde un nou mandat de președinte, cu o campanie bazată pe atitudine și bun simț.

LĂSAȚI UN MESAJ