Tânără însărcinată în 9 luni, moartă la câteva ore după externare

6362

O tânără în vârstă de 28 de ani, care avea numai câteva zile până să nască, a fost găsită moartă acasă, în comuna Ariceştii Rahtivani din Prahova. Cu numai câteva ore înainte să îşi piardă viaţa, tânăra fusese externată din Maternitate.

La începutul acestei săptămâni, tânăra, însărcinată în nouă luni, a mers la Spitalul de Obstetrică Ginecologie din Ploieşti pentru un ultim control. Miercuri dimineaţă, tânăra a fost externată de medici şi sfătuită să meargă acasă.

Potrivit unor surse, medicii au anunţat-o că mai durează câteva zile până să nască, astfel că au lăsat-o să se întoarcă acasă, în comuna Ariceştii Rahtivani din Prahova. Câteva ore mai târziu, tânăra însărcinată a fost găsită moartă. Familia a cerut ajutorul prin numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi fac cercetări pentru a afla cum a murit tânăra însărcinată.

sursa – observator.tv

1 COMENTARIU

  1. Era gravidă și simțea că a sosit timpul nașterii. Ce medic trimite acasă o gravida când știa că mai sunt doar câteva zile până la naștere. Încă odată se vede incompetența … In acest caz, medicul care a trimis-o acasă trebuie să plătească pentru incompetența. Trebuie să i se suspende posibilitatea de a practica vreodată meseria. In plus cum poate plăti două vieți?? Nici nu se compară modul în care pacienții sunt tratați în străinătate. Fiicele mele, ambele au născut în străinătate, și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru faptul cum au beneficiat de servicii..S-au internat cu cel puțin două zile,și au fost monitorizate nonstop cu echipă de medici și asistente.Cand spun nonstop, înseamnă că imediat se asigura schimbul,se transmiteau informațiile în scris și verbal,practic….nu existau timpi morți sau incompetența. E scandalos ce se întâmplă în România. Unde sunt controalele? Unde este specializarea?? Unde este omenia ??? Medicina este o afacere și atât! Domnilor nu sunteți roboți, sunteți oameni,orice afirmație în legătură cu cazul femeii însărcinate moarte,nu vă face cinste deloc. Și încă odată exprimă cât de incompetenți sunteți!!!

LĂSAȚI UN MESAJ