Tânără implicată într-un accident în timpul orelor de conducere! Care este starea victimei

1097

Ghinion teribil pentru o tânără de 19 ani, care se pregătea să ia permisul şi a ajuns la Spitalul Judeţean din Drobeta-Turnu-Severin. Fata făcea şcoala de şoferi şi era alături de instructor într-o maşină, în timpul orelor de curs. Bărbatul i-a cerut să oprească pe marginea DN 67 pentru a-i explica un indicator rutier când din spate au fost loviţi de un alt autoturism care nu i-a văzut staţionaţi pe dreapta şi a intrat în ei din spate. În urma impactului maşina în care se aflau cei doi a fost proiectată în şanţ, iar tânăra a fost rănită.

Accidentul s-a produs la ieşirea din localitatea Halânga, pe drumul dintre Drobeta-Turnu-Severin şi Târgu Jiu. Autoturismul inscripţionat cu însemnul şcoală de şoferi se îndrepta către Drobeta-Turnu-Severin şi oprise pe partea dreaptă pentru ca instructorul să-i explice tinerei de la volan un indicator. Din spate a venit cu viteză o altă maşină, al cărei şofer nu i-a observat şi a intrat în plin în ei. Bărbatul a susţinut că susţine că maşina oprită ar fi trebuit să aibă luminile de avarii aprinse, dar câţiva colegi ai instructorului l-ai contrazis şi au declarat spun că şoferul ar fi fost neatent şi acesta-i motivul pentru care ar fi produs accidentul.

În urma impactului violent, autoturismul şcoală a fost aruncat în şanţ. Instructorul a scăpat nevătămat, dar tânăra afşată la volan a fost scoasă de pompieri din maşină, cu probleme la coloana cervicală.

sursa: jurnalmehedinti.ro

LĂSAȚI UN MESAJ