Tânără dispărută de patru zile! A lăsat două mesaje de adio și nu s-a mai întors acasă

4873

O tânără de 29 de ani, din Vulcan, este dispărută de patru zile. Mama sa a alertat poliția după ce a găsit în locuința femeii două mesaje de rămas bun.

„În cursul zilei de ieri, în jurul orei 13:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Vulcan au fost sesizați de o femeie din localitate cu privire la faptul că, în data de 15.12.2019, în jurul orei 18:00, fiica sa, SURDU SIMONA LĂCRĂMIOARA, de 29 de ani, a plecat de la domiciliu şi de atunci nu a mai putut lua legătura cu ea (fiind posibil să fie plecată în municipiul Bucureşti, de unde urma să ridice un tratament medical). Femeia a precizat că a găsit, totodată, la domiciliu, două înscrisuri prin care tânăra îşi lua rămas bun. Tânăra prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,55-1,60 m., păr de lungime medie, vopsit blond, fața ovală, ochi albaştri, constituţie atletică, are tatuaje la încheietura mâinii drepte şi pe antebraţ, pe spate şi pe gât şi o greutate de circa 46 kg”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

La data dispariției, tânăra era îmbrăcată cu geacă de culoare crem, cizme negre din piele întoarsă, până la genunchi.

Polițiștii o caută și acum. Tânăra a fost dată inclusiv în urmărire națională.

Cei care deţin informaţii utile anchetei sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

LĂSAȚI UN MESAJ