Tânără de 17 ani, ucisă cu toporul. Criminalul a fugit şi este căutat de poliţie

580

O adolescentă de 17 ani a fost omorâtă de iubitul ei, un bârbat de 29 de ani, în Plaiul Câmpinii, un cartier din comuna Şotrile, judeţul prahova. Tânărul a mai încercat să o omoare şi acum şase luni, dar procurorul l-a lăsat în libertate.

Fata de 17 ani din comuna prahoveană Şotrile a fost găsită moartă, în această dimineaţă, în casa iubitului ei din cartierul Plaiul Câmpinii.

Adolescenta a fost descoperită fără suflare, cu multiple răni pe corp şi cu gâtul tăiat, chiar în casa bărbatului cu care locuia de ceva vreme.

Tânăra de 17 ani şi iubitul ei de 29 de ani au avut mai multe conflicte în timpul relaţiei, iar în primăvară a mai încercat să-şi omoare iubita.

Adolescentă de 17 ani, ucisă cu toporul de iubit la Şotrile, în Prahova
Atunci, bărbatul a fost lăsat în libertate de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina. A fost emis doar un ordin de protecţie, pe care agresorul nu l-a respectat. După ce a fost înjunghiată prima dată, fata s-a întors la iubitul ei.

Surse judiciare citate de Adevarul au declarat din luna mai şi până vineri, 27 septembrie, cei doi ar fi locuit împreună.

Aseară, cei doi s-ar fi certat, iar bărbatul a lovit-o pe fată cu un topor.

În această dimineaţă, ea a fost găsită moartă, cu gâtul tăiat. Criminalul a fugit de acasă şi este căutat acum de poliţie cu ajutorul câinilor de urmă.
Sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ