Tânără călcată de autobuz, pe trecerea de pietoni!

724

O tânără în vârstă de 28 ani din Oradea a fost rănită, luni dimineaţă, după ce a fost lovită de un autobuz în timp ce traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni de pe strada Mareşal Alexandru Averescu cu Grădinarilor.

Evenimentul rutier a fost anunţat la 112 la ora 7.10.

„Un bărbat de 52 ani din localitatea Urvind, în timp ce conducea un autobuz, nu a respectat semnificaţia culorii roşii a semaforului electric, nu a oprit şi nu a acordat prioritate de trecere. Astfel a accidentat uşor o femeie de 28 ani, din Oradea, care se angajase în traversarea carosabilului, pe trecerea de pietoni, la culoarea verde a semaforului electric”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Din fericire, femeia a scăpat a scăpat cu viaţă, fiind transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea.

„Doamna a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, traumatism facial şi fractură de cot stâng. Este în stare stabilă şi va fi internată”, a explicat purtătorul de cuvânt al SMURD-UPU Bihor, dr. Dacian Juca.

sursa: ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ