24.1 C
Timișoara
sâmbătă 20 iulie 2024

Tânăr surprins de polițiștii locali desenând cu graffiti pe o clădire din Piața Unirii VIDEO

Polițiștii locali au observat azi-noapte, în jurul orei 02.30, cu ajutorul camerelor de supraveghere, un tânăr care desena cu sprayul de tip  graffiti pe plasa de protecție a clădirii din Piața Unirii nr. 6.

Acesta a fost identificat ulterior de polițiștii locali sosiți la fața locului, stabilindu-se că se numește L.T, are 21 de ani și are domiciliul în localitatea Dumbrăvița.

Acesta a fost sancționat cu 500 lei, conform Legii 61/1991 republicată. Poliția Locală atrage atenția celor pasionați de desen stradal că este interzisă manifestarea acestui gen de artă pe clădiri, garduri, monumente și imobile de orice fel, nerespectarea prevederilor legale atrăgând după sine sancțiuni de până la 2500 lei și, după caz, impunerea de măsuri de curățare sau refacere a fațadelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Restricțiile de circulație pe drumurile din Timiș se suspendă

Având în vedere actualizarea prognozelor Administrației Naționale de Meteorologie și anunțurile referitoare la scăderea temperaturilor sub limita caniculei, restricțiile de trafic pe drumurile aflate...

Tot mai mulți „bucătari” parchează „tigăile” pe locurile destinate persoanelor cu handicap. Ce amenzi riscă împătimiții acestui sport extrem?

Mai mulți șoferi din Timișoara au fost amendați fiindcă au parcat pe locurile destinate persoanelor cu handicap. Aceștia au fost înștiințați și sancționați. „ (...)potrivit...

Citește și :