Tânăr român dat dispărut de familie, găsit în Germania, la muncă

60

Un tânăr din Bistriţa, care a dispărut fără urmă din luna februarie, a fost găsit în Germania, la muncă. Mama sa a venit abia în august să reclame dispariţia, la 6 luni de la dispariţia subită a fiului său, care nu mai dăduse absolut niciun semn de viaţă.

Imediat după sesizarea familiei, poliţiştii l-au găsit în doar 4 zile. Femeia a fost anunţată că fiul său se află pe teritoriul Germaniei.

O mamă din Bistriţa a anunţat dispariţia fiului său abia după 6 luni
La data de 26 august o femeie din Bistrița s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, unde a sesizat faptul că fiul ei, în vârstă de 37 de ani, a plecat de la domiciliu la sfârșitul lunii februarie 2019 și nu s-a mai întors, informează poliţiştii.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au declanșat căutările, fiind dispusă măsura căutării la nivel național și internațional, întrucât exista posibilitatea să fi plecat la muncă în altă țară, precizează gazetadebistrita.ro.

„În urma activităţilor investigative şi a schimbului de informaţii, la data de 1 septembrie 2019, autoritățile din Germania l-au depistat pe bărbat în zona orașului Stuttgart. Mama acestuia a fost înştiinţată despre faptul că fiul ei a fost găsit”, informează autorităţile.
Sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ