Tâlhari periculoși care au prădat o casă de lângă Timișoara și i-au snopit în bătaie pe proprietari, căutați de poliție

574

Doi tineri au fost reţinuţi pentru 30 de zile de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara pentru o tâlharie comisă în urmă cu o săptămână. Aceştia au fost violenţi şi vor sta după gratii până la proces. Din păcate, la tâlharie au participat mai multe persoane şi unele nu au fost găsite nici acum de oamenii legii.

„În data de 07.01.2018, în jurul orelor 19:00 – 20:00, inculpatul minor V.A.R. şi inculpatul major V.P.I., împreună cu alte două persoane, rămase neidentificate până în acest moment, au pătruns în locuința persoanelor vătămate P.A. şi V.F., situată în localitatea Şag și le-au deposedat, prin exercitarea de violenţe, de mai multe bunuri. Urmare a violențelor exercitate una dintre persoanele vătămate a suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare 35 de zile de îngrijiri medicale și care i-au pus viața în primejdie”, transmit procurorii.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei, a identificării tuturor participanților şi a stabilirii răspunderii penale.

LĂSAȚI UN MESAJ