Tablou complet în play-out pentru ACS Poli

669

Timișoara începe de la Botoșani cursa de menținere în Liga I de fotbal. Băieții lui Ionuț Popa au de recuperat cel puțin trei puncte în cele 14 etape din play-out pentru a reuși o salvare miraculoasă.

Finalul Ligii I a definitivat programul celor două grupe; ACS Poli aflându-și programul complet din play-out. Violeții vor începe lupta cu cea mai lungă deplasare, una la Botoșani, iar primul meci acasă este în compania lui FC Voluntari. Urmează apoi o nouă deplasare în Moldova, de data această cu CSMS Iași, meciul acasă cu Chiajna, deplasare la Turnu Severin pentru duelul cu Pandurii și jocul de la Târgu Mureș pentru ca în ultima etapă a mini-turului să joacă acasă cu Mediașul.

Clasamentul play-out-ului le are pe primele poziții pe Gaz Metan Mediaș (20 puncte), FC Botoșani (16 puncte), FC Voluntari (15 puncte), CSMS Iași (15 puncte), Concordia Chiajna (13 puncte) urmate de echipele în dificultate Pandurii Târgu Jiu (10 puncte), ACS Poli (7 puncte) și ASA Târgu Mureș (6 puncte).

La finalul celor 14 etape ultimele două clasate vor retrograda direct iar antepenultima merge în baraj împotriva locului 3 din Liga 2.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.