Tabele de sprijin pentru inspectorul școlar general din Timiș?

2399

2 COMENTARII

 1. DNA Prefect, acu că v-ați revenit,poate luni chemați DSP și ISJTM -Inspectoratul Scolar, dar și pe primarul Robu, seful Dvs liberal i,c ca să-i interpelati despre igiena din scoli. Cum se spală (sau NU) , copiii din clasele mici cu apa rece bocnă de la chiuvete.
  Pariu că la voi in instituții v-ați asigurat acest comfort?! (chiar rezonabil, in secol 21) Dar ptr micuții noștri nu va interesează, evident.
  Sa le înghețe mâinile, să rămână cu microbii pe ei…
  Chiar și la benzinării sau Mac Donald’s au apă caldă la toalete, daca nu știați, incompetenților sau nepăsătorilor din vârful administrației!
  In schimb mimați in fața camerelor grija ptr populație, in plin pericol de epidemie

 2. doamna Aura.. este la sfarsit de mandat de general inspector de Timis. si ajunge iarasi sa fie ANONIM OBSUR profesor de … ceva fara importantza. Este clar ca treb sa faca cv ca sa fie (re)remarcata … aparatoarea eroina, … mama tuturor ranitilor, cea care se lupta cu systemul. O sa faca flagrante, autodenunturi, inregistrari … tot arsenalul de potlogarii. Si inca una, cu conotatie … peste 95% din parintii care gasesc cel mai minunat nume ptr fata in versiunea AURA, … ati ghicit! sunt regi, regine, oameni din inalta societate, intelectuali, … NU! … sunt rrrrromi, rrromani sau cum vor ei.

  Citeste mai mult pe: https://www.pressalert.ro/2020/03/inregistrare-exploziva-cu-discutia-despre-inchiderea-scolilor-intre-prefectul-de-timis-si-inspectorul-scolar-general-de-asta-m-si-imbolnavit-atat-discutat-despre-acest-subiect-ca/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.