Tabără de nomazi, instalată pe o proprietate privată, alungată de polițiști!

112

Polițiștii locali din Timișoara au ,,descins” pe un teren viran din apropierea cartierului Plopi-Kuncz, unde au dat peste o adevărata, tabără de nomazi.

,,La fața locului au fost depistate un număr de șase persoane cu căruțe cu coviltir venite din județul Sălaj, care au și fost sancționate. De asemenea, din verificările efectuate, s-a constatat că terenul este privat, motiv pentru care proprietarul a fost somat să ia măsurile de îndepărtare a celor în cauză, care de altfel au și plecat spre domiciliu în această dimineață.”, potrivit informațiilor transmise de reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Joi, polițiștii au mai depistat alte 22 de persoane  cerșind pe străzile orașului sau locuind în adăposturi improvizate, pe care le-au legitimat șu introdus în baza de date.

Polițiștii locali au acționat și în Calea Șagului unde, într-un imobil părăsit, locuiau șapte persoane dintre care doi adulți și cinci minori, care au fost predați Direcției Județene de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș pentru luarea măsurilor legale. De asemenea, locația în care aceștia au fost depistați va fi monitorizată.

,,Poliția Locală continuă aceste acțiuni de depistare a cerșetorilor și a oamenilor străzii și în zilele următoare, făcând apel din nou către cetățeni să sesizeze la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 prezența acestora precum și locații în care aceștia își improvizează adăposturi pentru a se lua imediat măsurile legale. Poliția Locală face apel din nou la cetățeni și să nu ofere bani cerșetorilor deoarece în acest fel atrag și alte persoane din aceeași categorie în Timișoara și îi mențin în stradă pe cei veniți deja aici, aspecte care nu fac decât să deterioreze imaginea Municipiului nostru.”, au mai transmis reprezentanții Poliției Locale.

LĂSAȚI UN MESAJ