Suzuki promite livrarea autoturismelor tuturor păcăliţilor din Timiş

866

Compania producătoare de maşini Suzuki oferă, în sfârşit, un răspuns în cazul scandalului în care mai mulţi timişeni şi-au comandat maşini, le-au plătit, dar nu le-au văzut niciodată.

Revista capital.ro a cerut un punct de vedere oficial de la producătorul auto, punct de vedere publicat marţi.

„Vă multumim pentru solicitarea unui punct de vedere oficial cu privire la sesizările apărute referitoare la societatea SC Sara Motors SA, fost dealer autorizat Suzuki. Pentru Suzuki, satisfacţia clienţilor reprezintă o prioritate translatată în valorile brandului. Punctual, la solicitarea dumneavoastră vă răspundem că, deşi Suzuki nu are nicio obligaţie legală (n.n. – pentru că dealerul nu a trimis comenzile şi nici avansul încasat) către importator în executarea contractelor încheiate între SC Sara Motors SA şi clienţii săi, vom livra toate autoturismele contractate. De asemenea, vă informăm că am încheiat relaţiile contractuale cu SC Sara Motors SA la data de 30.09.2017. Regretăm situaţia creată de către SC Sara Motors SA, fost dealer autorizat Suzuki, si rămânem în continuare implicaţi în gestionarea acesteia în limitele compeţentelor legale şi comerciale de care dispunem”, au răspuns reprezentanţii Suzuki revistei capital.ro.

Vă amintim că, la începutul lunii octombrie, mai mulţi timişeni s-au plâns că nu au primit maşinile comandate. O parte dintre ei spun că îşi vor lua avocaţi pentru a da în judecată dealerul.

,,Cred că suntem vreo 70 de persoane păcălite. Este revoltător ce s-a întamplat! Unii au plătit mașina întreagă, alții jumătate. Nu mai poți da de nimeni. Ne-am luat avocat…sperăm să ne recuperăm banii. A fost un vis să ne luăm mașină nouă și după ce am dat banii ne trezim că munca noastră s-a dus pe apa sâmbetei. Ne-au tot amânat că vine mașina și acum au fugit”, spune un păgubit din Lugoj. Rămâne de văzut dacă păgubiţii vor primi autoturismele mult visate sau vor rămâne cu banii daţi.

LĂSAȚI UN MESAJ