Sute de tone de material antiderapant răspândite pe șoselele din vestul țării. VIDEO

34

Drumarii continuă să muncească nopțile pentru a se asigura că drumurile naționale și autostrada din vestul țării sunt practicabile. Cum noaptea temperaturile sunt foarte mici și se poate forma polei, angajații de la DRDP Timișoara au avut de muncă în noaptea de marți spre miercuri.

DRDP Timișoara a folosit noaptea trecută 85 autoutilaje si s-au răspândit 710 tone de material antiderapant.

”Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.
La nivel național aproape 700 de utilaje au ieșit pe teren noaptea trecuta și au folosit peste 3000 de tone de material antiderapant. Dacă porniți la drum este bine sa va interesați de starea drumurilor și nu uitați sa aveți mașină echipata cu cauciucuri de iarna”, transmit reprezentanții DRDP Timișoara.

Intervenții deszăpezire DN 66A și DN 7A

În zonele montane din județul Hunedoara, iarna nu a luat pauză. Imagini de la intervențiile de astăzi de pe DN 66A, Petroşani – Câmpu lui Neag, și de pe DN 7A, Obârșia Lotrului – Petroșani.

Publicată de DRDP Timişoara pe Marţi, 11 Decembrie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ